Hjälp - VPN och Artikelnummer

PSA VPN och Artikelnummer

Ni kan beställa produkter från PSA utan att veta specifika PSA artikelnummer. Det är bara att söka upp varan ni önskar och lägga till den till er order med "Lägg till" knappen, produkten och dess beskrivning kommer då att synas på er orderlista.

Ni kan också beställa en vara från PSA med hjälp av antingen PSA artikelnumret (PNo), eller det nyare PSA VPN. Ni kanske har fått ett PSA PNo från vår tryckta katalog eller från en produkt ni ersätter. Ni kan hitta PSA VPNs på vår hemsida, genom att finna den produkt ni önskar och titta under "Specifikations"-fliken.

Tips: Om ni redan vet PSA VPN numret på den vara ni söker, skriv det i sökrutan (i navigationsfältet till vänster på skärmen) för att komma direkt till produkten.

Om ert företag behöver veta PSA PNo för produkterna så ni kan göra en beställning, så kan ni enkelt komma åt PSA PNo produktnummer PSA PNo genom att logga in på vår sida, hitta produkten, och klicka på "visa PSA varunummer" länken som ni finner under 'produktspecifikationer'-fliken. Alternativt visas PSA PNo för varje produkt i er orderbekräftelse.

Vänligen notera att: Ni måste vara inloggad på ert konto på PSA hemsidan för att "visa PSA varunummer" valet ska visas. Om länken fortfarande inte visas, måste ni be er account manager att konfigurera ert konto.