Om oss

Företagsinformation

PSA Parts är den ledande distributören Batterier, el-Adaptrar och Laddare i Europa. Med över 20 års erfarenhet att förse företag med produktlösningar har PSA Parts byggt upp starka relationer med batteri och tillbehörstillverkare, samt blivit en certifierad distributör för Duracell. Vi levererar 2-Power och Duracell märkta produkter, OEM (Original Equipment Manufacturer) märkes produkter samt hög-kvalitativa kompatibla produkter. Samtliga med 100% garanterad kompatibilitet och merdelen kommer med Ett �rs garanti. PSA Parts förser kunder över hela Europa däribland distributörer, datorhandlare samt slutkunder.

Vårt mål är att erbjuda ett fullständigt sortiment av el-lösningar för mobila enheter, dessa inkluderar Laptops Digitalkameror, Videokameror, portabla DVD/Mp3 och videospelare samt handhållna datorer smartphones och PDAs. Vi levererar alltid produkter med gott värde för pengarna med bästa möjliga service. Bläddra i vårat stora produktsortiment och kontakta gärna vårt team av experter om ni inte hittar det ni söker.

2-Power-logon och namnet är kopieringsskyddade PSA Parts Ltd. DURACELL är ett registrerat varumärke för Duracell Batteries BVBA och Duracell U.S. Operations, Inc., som används under licens. Alla övriga upphovsrätter och varumärken erkänns. All annan information på hemsidan tillhör PSA Parts Ltd och kan inte användas utan vårt skriftligt medgivande.

Jobs at PSA

Ett �rs Garanti Alla våra produkter kommer med Ett �rs Garanti samt kompatibilitetsgaranti.
BSI Certifierad, Certifierat ISO9001 Företag. Vi är BSI Certifierad och ett ISO9001 företag.

Go to top