Om oss

Företagsinformation

PSA Parts Företagsinformation

Om PSA Parts Ltd

Företag över hela världen väljer PSA Parts – en distributör med mervärde som kopplar samman globala IT- och CE-märken med vårt omfattande nätverk av över 5 000 återförsäljare, detaljhandlare och e-handlare världen över.

Vi är verksamma på över 40 marknader med kontor och distributionscentraler i London, Hannover, Rotterdam, Melbourne och Rhode Island. Våra varumärken omfattar kända namn, specialiserade IT-tillverkare och egna varumärken som har utformats specifikt för våra kunder.

Vårt mål är att erbjuda ett fullständigt sortiment av el-lösningar för mobila enheter, dessa inkluderar Laptops Digitalkameror, Videokameror, portabla DVD/Mp3 och videospelare samt handhållna datorer smartphones och PDAs. Vi levererar alltid produkter med gott värde för pengarna med bästa möjliga service. Bläddra i vårat stora produktsortiment och kontakta gärna vårt team av experter om ni inte hittar det ni söker.

Med över 30 års erfarenhet har PSA utvecklat en rad helhetslösningar och tjänster för att hjälpa återförsäljare och detaljhandlare att utveckla sina verksamheter och lyckas på moderna marknader som utvecklas i snabb takt. Vi erbjuder kategori- och marknadsrådgivning från erfarna team som är specialiserade på dina marknader, tillsammans med PartFinder, produktflöden och skräddarsydda integrationer för att se till att all information du behöver finns inom räckhåll.

Kontakta oss i dag för att ta reda på hur PSA kan hjälpa dig att driva ditt företag framåt.

BSI Certifierad, Certifierat ISO9001 Företag. Vi är BSI Certifierad och ett ISO9001 företag.