Om ossFöretagsinformation

PSA Parts är den ledande leverantören av batterier, nätadaptrar och laddare inom Europa. Med över 20 års erfarenhet av kraftproduktlösningar har PSA Parts byggt starka relationer med batteri- och tillbehörstillverkare, bland annat att bli en Duracell-licensinnehavare. Vi levererar märkesvaror med 2-Power och Duracell, OEM (Original Equipment Manufacturer) varumärkesprodukter och högkvalitativa ersättningsprodukter. Alla är garanterade 100% kompatibla och nästan alla levereras med en års garanti. PSA Parts levererar kunder över hela Europa, inklusive distributörer, datorhandlare samt produktägare själva.

Vårt mål är att erbjuda ett fullständigt sortiment av el-lösningar för mobila enheter, dessa inkluderar Laptops Digitalkameror, Videokameror, portabla DVD/Mp3 och videospelare samt handhållna datorer smartphones och PDAs. Vi levererar alltid produkter med gott värde för pengarna med bästa möjliga service. Bläddra i vårat stora produktsortiment och kontakta gärna vårt team av experter om ni inte hittar det ni söker.

2-Power-logon och namnet är kopieringsskyddade PSA Parts Ltd. DURACELL är ett registrerat varumärke för Duracell Batteries BVBA och Duracell U.S. Operations, Inc., som används under licens. Alla övriga upphovsrätter och varumärken erkänns. All annan information på hemsidan tillhör PSA Parts Ltd och kan inte användas utan vårt skriftligt medgivande.

Jobb på PSA

Ett Års Garanti Alla våra produkter kommer med Ett Års Garanti samt kompatibilitetsgaranti.
BSI Certifierad, Certifierat ISO9001 Företag. Vi är BSI Certifierad och ett ISO9001 företag.