Powering over 90% of the top UK IT resellers

PSA-återförsäljare PSA-återförsäljare 360

IT-distributionen har utvecklats enormt under de senaste 5 åren. Vår heltäckande Reseller 360-tjänst går längre än att bara sälja produkter till dig. Vi arbetar med våra kunder före, under och efter försäljningsprocessen för att skapa verkligt värde.

PSA-återförsäljare 360

Experienced
Account Managers

Världen av reservdelar kan vara komplex. Vårt team är ett av de mest erfarna i branschen. Vi har årtionden av kombinerad kunskap som gör att vi kan hjälpa våra kunder bättre.

Våra återförsäljare har en dedikerad kundansvarig som förstår deras verksamhet och kan rekommendera den bästa produkten så att det blir rätt redan från början.

Experienced <br> Account Managers
QuickQuote 30’

QuickQuote 30’

Vi förstår att snabbhet är viktigt när det gäller att vinna affärer. Vi strävar efter att ge individuella offerter med pris och leveranstider inom 30 minuter.

Det som gör att vi sticker ut är vår förmåga att öka lönsamheten för våra partner genom en rad tilläggstjänster, vilket gör oss till förstahandsvalet för återförsäljare, detaljhandlare och varumärken över hela världen.

Personalutbildning

Personalutbildning

Vi erbjuder såväl specialutbildning som strukturerad produktutbildning, både personlig eller i grupp. Utbildningen kan ges offline eller live online för att passa dina behov och personalens tillgänglighet.

Vår utbildning ger din personal självförtroende och kunskap att snabbt rekommendera de bästa lösningarna för dina kunder, med möjlighet till ökad marginal.

Partnermarknadsföring

Partnermarknadsföring

Vi samarbetar med återförsäljare för att öka våra varumärkens synlighet för dina kunder. Vår interna marknadsföringsbyrå samarbetar med ditt team för att utveckla skräddarsydda kampanjer, både digitalt och i tryckt form, för att öka kundernas engagemang och skapa ytterligare intäkter.

PartFinder

PartFinder

Vår PartFinder är motorn i vår tjänst. Den gör det möjligt för din personal eller dina kunder att hitta ett komplett utbud av original- och reservdelar samt tillbehör till sina enheter på bara några sekunder.

Gör en testkörning på 5 minuter här och ta de första stegen för att lägga till 360 000 delar till din webbplats i dag. Vi tar hand om korsreferenser och underhåll av information så att du kan fokusera på dina kunder.

configurator
  • 300,000 model listings
  • Customisable design
  • Basic set-up in under an hour
  • Bespoke integration also available

The home of 2-POWER

Launched over 20 years ago and now encompassing over 2,000 products, 2-POWER has sold over 5 million devices worldwide. Spanning IT spares, replacement power products and consumer electronics; the 2-POWER range delivers you all the benefits of OEM product, without the price tag.

Spara upp till 40 % jämfört med OEM-produkten. Samma fördelar som originalet – utan den dyra prislappen.

Vår garanti för uppkopplad utrustning ger ett heltäckande skydd på upp till 2 000 pund.

Över 5 miljoner enheter i 2-POWER-sortimentet har sålts över hela världen.

Alla 2-POWER-batterier och -laddare har Smartwatch Protect, som har tagits fram för att skydda dina enheter.

Close

Spara upp till 40 %
med 2-POWER

2-POWER erbjuder ett av Europas mest populära sortiment av reservdelar och kringutrustning. Med över 5 miljoner sålda enheter ger deras erfarenhet och volym bättre marginaler för dig som återförsäljare, samtidigt som dina kunder får besparingar på upp till 40 %. En vinst för alla utan att kompromissa med kvaliteten.

Watch Now

Skräddarsydda och egna varumärken

Om du letar efter något som är unikt för dig som återförsäljare kan PSA erbjuda skräddarsydda utrustnings- och pakettjänster tillsammans med en komplett produktutvecklingstjänst för egna varumärken.

Vårt interna team och vår toppmoderna tillverkning kan leverera kompletta sortiment av egna varumärken med kvantitetskrav som är lägre än du tror. Kontakta oss nedan om du vill veta mer.

Find out more

Ditt virtuella lager

Vi har över 4 000 olika produktlinjer för ett stort antal enheter som kan levereras nästa dag. Med vår dropshipping-tjänst kan vi fungera som ditt virtuella lager och leverera produkter direkt till dina kunder.

Lägg till dina egna försändelseanmärkningar, artikelnummer och varumärken för en oöverträffad utvidgning av din verksamhet.

Världsomspännande logistik

PSA driver logistikcentraler i 5 länder och betjänar 60 länder från dessa centraler. Vårt lager i Hannover gör det möjligt för dig att betjäna dina EU-kunder snabbt och enkelt efter Brexit utan komplikationen med att skicka varor över gränserna.

Ta nästa steg till PSA Reseller 360°

Bli en av våra återförsäljare och upplev en ny servicenivå inom reservdelsdistribution

Kontakta oss