Vi gör det enklare för detaljhandlare att skapa kategorivärde

PSA-detaljhandlare PSA-detaljhandlare 360

Detaljhandelslandskapet har förändrats enormt under de senaste åren, inte minst på grund av pandemin. För att lyckas behöver moderna detaljhandlare en distributionspartner som förstår försäljningsprocessen och gör det enklare att skapa kategorivärde.

PSA-detaljhandlare 360

Heltäckande kategoriförvaltning

Vår kunskap om specialkategorier och våra starka varumärkespartnerskap gör det möjligt för PSA att ge stabila, värdeskapande rekommendationer och hjälpa dig att leverera dem till dina kunder och stärka ditt resultat.

Vi samarbetar med dig för att förstå dina kategorimål för säsongen och rekommenderar ett strategiskt sortiment och en handelsplan för att uppnå dessa mål.

Heltäckande kategoriförvaltning
Heltäckande strategi

Heltäckande strategi

En heltäckande strategi för kontanthantering ger våra detaljhandlare det stöd de behöver för att skapa sortiment som ökar kategorivärdet och lönsamheten, vilket skapar en klar fördel för detaljhandlare i dagens snabbt föränderliga detaljhandels- och webblandskap.

Vi övervakar dina sortiments framsteg och träffar dig regelbundet för att granska dessa, lösa problem och optimera din strategi för nästa handelsperiod.

Vår CIP-process (Continuous Improvement Process) säkerställer att även de minsta möjligheterna att förbättra ditt sortiment regelbundet granskas och genomförs vid behov.

Erfarna kundansvariga

Med specialkunskaper om olika kategorier

Erfarna kundansvariga

Utveckling av sortimentet

Vi kan hjälpa dig att utveckla ett optimalt produktsortiment för dina kunder.

Stöd till detaljhandeln

Stöd till detaljhandeln

Vårt erfarna team skapar skräddarsydda kampanjprogram och utarbetar kommersiella planer för att säkerställa en framgångsrik försäljning av produkter. Utnyttja vår kunskap om vad, när och till vem för att maximera prestationen under högsäsong och utveckla ytterligare året runt-aktiviteter

Utformat för dig

Utformat för dig

Vi kan skapa skräddarsydda butiks- och webblösningar för ditt företag

Inklusive:
  • POS-displayer
  • Mjuka och hårda paket
  • Exklusiva förpackningar
  • Utrustningspaket
Hantering av innehållsskapande

Hantering av innehållsskapande

Vår interna marknadsföringsbyrå arbetar som en förlängning av ditt team och finns till hands för att hjälpa till att skapa framstående visuella bilder och engagerande texter för POS i butik och digitalt.

Dropshipping och virtuellt lager

Flexibelt och pålitligt: PSA kan leverera direkt till dina distributionscentraler, direkt till dina kunder eller en kombination av båda.

Dropshipping och virtuellt lager

Ta nästa steg till PSA Retailer 360°

Gör som några av Europas mest innovativa detaljhandlare och upplev en ny servicenivå inom distribution

Kontakta oss